KANDIDATEN:

Doordat Real Finance zich volledig toelegt op professionals in het vakgebied kennen onze consultants de markt uitstekend. Op hun beurt weten de kandidaten ook de weg naar Real Finance te vinden. Voor veel van hen is Real Finance uitgegroeid tot een vast professioneel aanspreekpunt. Daardoor weten wij ons netwerk steeds verder uit te breiden en ons hoogwaardig bestand steeds verder aan te vullen.
Opdrachtgevers schakelen ons in voor het vinden van financials die hun vak verstaan en die passen binnen de organisatiecultuur van hun bedrijf. Opleiding en ervaring alleen bieden in onze visie onvoldoende garantie op een succesvolle match.

Wij streven er dan ook naar met iedere kandidaat, die zich bij ons inschrijft, persoonlijk kennis te maken. Daar dit niet altijd op korte termijn te realiseren is, vindt een gesprek in een aantal gevallen plaats wanneer er voldoende aanknopingspunten zijn met een voorkomende opdracht. In dat gesprek wordt uitgebreid stilgestaan bij uw interesses, persoonlijkheid, gerichte finaniële ervaring en opleidingsachtergrond. Met name het persoonlijkheidsaspect speelt een belangrijke rol..

Als kandidaat kunt u er op vertrouwen dat u een serieuze gegadigde bent op het moment dat wij u benaderen voor een concrete opdracht. Wanneer u geïnteresseerd bent in de opdracht, dan leggen wij uw gegevens anoniem aan de opdrachtgever voor in een 'kandidatenprofiel'. Wij presenteren de opdrachtgever meestal twee à drie kandidaten. De opdrachtgever bepaalt vervolgens met wie hij/zij nader wil kennismaken.

Wanneer u aan de slag bent bij uw nieuwe opdrachtgever, dan neemt onze consultant enkele malen contact met u op om te informeren of alles verloopt zoals verwacht. Ook daarna kunt u te allen tijde bij ons terecht met vragen of voor overleg over uw nieuwe werkomgeving en functie